.
Πλοηγηθείτε στη νέα ιστοσελίδα του Ι.ΜΕΤ.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Όλγα Γκαϊτατζή
Η Όλγα Γκαϊτατζή είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών του ιδίου πανεπιστημίου, όπως επίσης και μεταπτυχιακό τίτλο στα Συστήματα Ασυρμάτων Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Brunel της Μ. Βρετανίας. Από το 2009 εργάζεται ως συνεργάτης ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.), και συγκεκριμένα στο Ι.ΜΕΤ. και έχει συμμετάσχει σε πάνω από δέκα ερευνητικά έργα του Τομέα Α (Όχημα - Ασφάλεια – Προσβασιμότητα).
Τα κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν την ανάλυση της συμπεριφοράς του οδηγού, την απόσπαση προσοχής του οδηγού σε διάφορες συνθήκες, την ανάλυση της ευχρηστίας Νέων Τεχνολογιών λογισμικού που απευθύνονται σε ηλικιωμένους χρήστες και σε άτομα με αναπηρίες, μέσω πιλοτικών δοκιμών.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ-MSc
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498458
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.